Gümüşhane Haber
HV
19 MART Salı 06:56

Tuzlalı Annelere ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ Semineri

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-01-2023 23:25   Güncelleme : 07-01-2023 23:25
Tuzlalı Annelere ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ Semineri

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliği ile ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne gelen Tuzlalı anneler için düzenlenen ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ seminerleri devam ediliyor.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne çocukları ile birlikte eğitime gelen anneler için düzenlenen eğitici ve öğretici seminerler aralıksız devam ediyor. Tuzla Belediyesi ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliği ile ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne gelen Tuzlalı anneler için düzenlenen seminerler 8 merkezde düzenleniyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenmektedir.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR