Gümüşhane Haber
HV
29 MART Cuma 09:00

Darıca’da İYİ Parti Gencay Yıldıztekin dönemi

İYİ Parti Kocaeli’de çalışmalar aralıksız sürüyor. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur’un başkanlığında yönetim kurulu toplantısı dün Darıca’da yapıldı. Toplantıda Darıca İlçe Başkanı Güven Altay’ın yerine gelecek isim de belli oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-02-2023 12:04   Güncelleme : 18-02-2023 12:04
Darıca’da İYİ Parti Gencay Yıldıztekin dönemi

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, Darıca İlçe Başkanlığı’na İl Başkan Yardımcısı Gencay Yıldıztekin’in atandığını duyurdu. Kılıç tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “İl Başkanımız Sn. Nusret Acur ve il yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla Darıca ilçe binamızda gerçekleşen toplantımızda Parti tüzüğümüzün 26. Maddesine uygun olarak İl Başkan Yardımcımız Sn.Gencay Yıldıztekin, Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanmıştır.

Tüm emekleri ve kıymetli katkılarından ötürü eski Darıca İlçe Başkanımız Sn. Güven Altay’a teşekkür ediyor, göreve gelen Darıca İlçe Başkanımız Sn. Gencay Yıldıztekin’e çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kocaeli’mizin ve Türkiye’nin daha İYİ olması için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR