Gümüşhane Haber
HV
29 MART Cuma 09:49

Dünyanın en güçlü ülkeleri arasında Türkiye’yi göreceğiz”

Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Türkiye Yüzyılı”nın başladığını belirterek, “Türkiye Yüzyılı programını da gerçekleştirerek önümüze yeni hedefler koyduk. İnşallah bu hedefleri de tek tek gerçekleştirerek Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasında göreceğiz.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 24-12-2022 12:05   Güncelleme : 24-12-2022 12:05
Dünyanın en güçlü ülkeleri arasında Türkiye’yi göreceğiz”

Bartın’da düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programında konuşan Tunç, AK Parti’nin, millet partisi ve millet hareketi olduğunu söyledi.

Tunç, partilerinin 20 yıldır ülkeyi eğitimden sağlığa, tarımdan turizme her alanda 3-4 kat büyüttüğüne ve hayal dahi edilemeyen bir noktaya getirdiğine işaret ederek, şöyle devam etti:

“100 yıllık cumhuriyetimizin son 20 yılında AK Parti iktidardaydı. Cumhuriyetimizin büyük kazanımları var. Bu kazanımların üzerine 20 yılda çok şey ilave ettik. 80 yıldır yapılamayanın kat kat fazlasını yaptık. ‘Önce insan’ dedik, insanımızın refahını artırmak için çok çalıştık. Şimdi ‘Türkiye Yüzyılı’ başlıyor. Türkiye Yüzyılı; geçmişin bir muhasebesi, yaptıklarımız ve geleceğin planlanması, gelecekte daha büyük hedeflere nasıl ulaşabiliriz, bunun planlanması. Türkiye Yüzyılı programını da gerçekleştirerek önümüze yeni hedefler koyduk. İnşallah bu hedefleri de tek tek gerçekleştirerek Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasında göreceğiz.”

 

AdminAdmin

YORUMLAR