Gümüşhane Haber
HV
28 MART Perşembe 17:13

Manisalı minikler Çanakkale ruhunu yaşadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğrenim gören minikler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezdiler

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 16-03-2023 15:39   Güncelleme : 16-03-2023 15:39
Manisalı minikler Çanakkale ruhunu yaşadı

 Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve ziyaretçi akınına uğrayan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, bu kez minik öğrencileri ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğrenim gören minikler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, müze sorumluları tarafından bilgilendirildiler.

Diaromaları dikkatle inceleyen minikler, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumluları ve öğretmenleri eşliğinde gittikleri Çanakkale Şehitleri Anıtı’nda özellikle Ulu Önder Mustafa Kemal’in dev tablolarına hayran kaldılar.

Bol bol hatıra fotoğrafları çektirerek gezilerini ölümsüzleştiren Büyükşehir’in minikleri, öğretmenleri ve müze görevlileri tarafından anlatılan kahramanlık hikayelerini de ilgiyle dinlediler.

AdminAdmin

YORUMLAR