Gümüşhane Haber
HV
29 MART Cuma 05:15

Şanlıurfa Büyükşehir’den Depremzedeye Sıcak Yemek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda belediyeye bağlı sosyal tesisler, fuar merkezi, gençlik merkezleri, kadın destek merkezleri depremzedeler için açılarak oluşturulan güvenli alanlarda vatandaşlara ikramlarda bulunuldu

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-02-2023 13:00   Güncelleme : 18-02-2023 13:00
Şanlıurfa Büyükşehir’den  Depremzedeye Sıcak Yemek

Halk ekmek fabrikasında üretilen 400 bin ekmek ihtiyaç sahibi vatandaşlara, depremzedelere, aşevlerine ulaştırılarak ekmeğe ulaşım kolaylaştırılırken depremin meydana geldiği günden bu yana kesintisiz sıcak çorba, kumanya, sıcak yemek ikramları da devam ediyor.

Şanlıurfa genelinde uygun olan noktalarda AFAD koordinesinde kurulan çadırlarda kalan vatandaşların da sürekli yanında olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların su, battaniye, ısıtıcının yanında bebekler için bez mama ve ıslak mendil gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Her gün düzenli olarak çadırlarda kalan aileleri ziyaret eden Büyükşehir ekipleri vatandaşların bir talebinin, eksiğinin olup olmadığı sorularak varsa eksiklerin giderilmesi sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi ayrıca mobil mutfak ekibiyle sıcak yemek yaparak binlerce depremzedeye ikram ediyor.

AFAD çadırlarını ziyaret eden Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop ilk günden bu yana sahada olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve tüm paydaş kurumlara, kurum amirlerine ve gönüllülere teşekkür etti.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR